IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

50 Cent носи храна, а Катрин Зита-Джоунс дава обувки за благотворителност

22 ноември 2012 10 15

Звездите се раздават за нуждаещите се напълно безкористно

50 Cent, Снимка: Reuters

50 Cent, Снимка: Reuters

Преди Деня на благодарността (22.11) инстинктите за благотворителност се засилват. Особено, когато има толкова нуждаещи се, след като ураганът Санди опустоши половин Америка!

Звездите се вгледаха в банковите си сметки и пожелаха да помогнат на пострадалите. Първо Лейди Гага отдели 1 милион, за да финансира любимия си Ню Йорк, а сега и 50 Cent се включи в инициативата Our Table Is Yours, която се проведе в ресторант в космополитния град. Рапърът реши да покаже съпричастността си към пострадалите, като осигури храна за нуждаещите се.

„Имам възможността да доставя храна за жертвите на урагана и останалите хора, която нямат какво да ядат", каза звездата пред MTV News.

Междувременно певецът, чието истинско име е Къртис Джаксън, издаде, че ще прекара Деня на благодарността със семейството си у баба си, където винаги го очаква домашна и вкусна храна.

Катрин Зита Джоунс е друга звездна личност, която се е захванала с благотворителност. Нейната дейност няма общо с урагана Санди, а с едно изчезнало момиче. Актрисата е пуснала своите златни, дизайнерски обувки на търг, парите от който ще отидат за издирването на 5-годишната Ейприл Джоунс, която изчезна преди седем седмици.

Момиченцето изчезна безследно в началото на октомври. Наскоро се създаде фонд, който да събере средства за цялата операция по издирването ѝ.

„Тя ни даде обувките си, с  които бе на червения килим. Те отиват на търг за фонда на Ейприл Джоунс", сподели човек от организаторите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

philippa ( преди 11 години )
денята на Благодарността!!..денят на независимостта е друго
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар