50 Cent пее за Норвегия

Рапърът организира частно парти
Обновена: 7 сеп 2011 19:17 | 7 сеп 2011 19:17, Петя Славова
4
50 Cent пее за Норвегия
Снимка: Universal Music Bulgaria

50 Cent  обяви, че е шокиран от трагедията в Норвегия и реши да изнесе частно афтърпарти пред оцелелите от престрелките.

Концертът ще набере средства за откритата благотворителна сметка на Utoya. Рапърът покани всички оцелели да присъстват на събитието и сподели, че иска лично да се запознае с пострадалите преди фестивала.

Извършителят на жестокото престъпление Anders Behring Breivik призна, че след като е активирал бомба в центъра на столицата, отнела 8 човешки живота, е застрелял и 69 млади души по време на младежки лагер на остров Utoya, близо до Осло.  

„Искам да направим нещо специално за жертвите на тази потресаваща трагедия. - обясни музикантът - С Tony Yayo и G-Unit се почувствахме длъжни да покажем своята съпричастност – какъв по добър начин за това, освен чрез музиката ни. Полагаме усилия да направим голямо шоу за оцелелите и се надяваме, че всеки, който може, ще дойде, за да засвидетелства своята подкрепа”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
14
 
! Отговори
айде ресто преди 12 години
Ще е интересно ,нашия човек Брейвик ако пак да го поканят . Той знае как се прави парти !И как се развалят 50 цента ,НА ДРЕБНО
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и аз го местя
2
3
 
13
 
! Отговори
размествател преди 12 години
разместих го
1
13
 
6
 
! Отговори
hiuse преди 12 години
50 is big!